keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

Sade päivän puuhailua

 Tänään sateli pitkin päivää, joten puuhailimme lasten kanssa ihan kotosalla. Koululainen on alkanut innostumaan Harry Potterista, joten sisäleikkien lisäksi katselimme hänen kanssaan Harry Potter ja Viisasten kivi-elokuvan. 

Olemme koululaisen kanssa jo hetken etsineet sopivaa kirjasarjaa hänelle luettavaksi. Olen toivonut, että löytyisi joku pidempi sarja joka "imaisisi" mukaansa ja kannustaisi lukemaan. Siksi olen mielissäni, että sopiva kirjasarja alkaisi ilmeisesti viimein löytyä. Isämies kirjat ovat myös olleet mieluisia, mutta niitä ei ole vielä paljon julkaistu, joten niistä ei riitä luettavaa kovin pitkäksi aikaa.

Elokuva tuokion jälkeen päätimme lähteä ulkoilemaan, kun sateesta oli tauko. Minulla oli toiveissa, että olisimme päässeet nousemaan läheiselle pururadalle nauttimaan luonnosta, mutta puolessa välissä matkaa isompi sadekuuro yllätti ja kasteli meidät kunnolla. Metsäretki sai jäädä näin ollen toiseen kertaan.

Lenkin aikana muuten keskimmäinen bongasi sienen puistossa. En sieniä tunne kovin hyvin, mutta mietimme onko tämä yksilö jotenkin aikaisessa liikenteessä, kun on vasta heinäkuu?

Lenkin jälkeen kerkesin vielä siivoilla ennen iltatoimia. Vaikken erityisesti siivoamisestä pidä, tykkään järjestyksen tuomasta tunteesta. Lelujen keräys koreihin tuntuu seesteyttävän niin näkökenttää kuin päänsisäistä stressiäkin. Aloin suunnitella myös tavaroiden karsimista. Elokuulle olen varannut kirpputori pöydän, joten sitä ajatellen on hyvä jo alkaa keräämään pois lähteviä tavaroita. Tulevaisuudessa joskus minulla olisi toiveena suunnitella sisustusta mahdollisimman aistiesteettömäksi. Olisi ihana lähteä tutkimaan mahdollisimman pehmeää sisustusta aistien kannalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

https://www.blogit.fi/

Lasten oikeuksien sopimus - 5 faktaa, tiesitkö nämä?

Marraskuu on saapunut ja sen mukana lasten oikeuksien viikko. Lastenoikeuksien päivä ja juhla viikko on henkilökohtaisesti minulle yksi tärk...